De Nederlandse Händelvereniging is een culturele ANBI. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt vanaf januari 2012 een extra giftenaftrek, om giften aan culturele ANBI’s te stimuleren. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen onder de Vennootschapsbelasting, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Lees hier meer over de mogelijkheden binnen de Inkomstenbelasting bij schenken aan de Nederlandse Händelvereniging.

Een ANBI moet een aantal gegevens online publiceren.

Hier vindt u het Seizoensoverzicht van de Nederlandse Händelvereniging over het seizoen 2018/2019.
Hier vindt u het Seizoensoverzicht van de Nederlandse Händelvereniging over het seizoen 2019/2020.