Projectzangers

De Nederlandse Händelvereniging biedt projectzangers de mogelijkheid om deel te nemen aan een specifiek concert. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hieronder aan.
Voor projectzangers geldt het volgende:

 • Je bent een ervaren koorzanger.
 • Je kunt zelfstandig studeren.
 • Je wordt toegelaten na een geslaagde auditie, die bestaat uit het zingen van één zelfgekozen werk en één verplicht stuk.
 • De deelname geldt voor de betreffende uitvoering.
 • Van projectzangers wordt verwacht dat zij op de repetities aanwezig zijn. In een repetitieperiode mag men maximaal 4 keer afwezig zijn. Ben je vaker afwezig geweest, dan moet je auditie doen opdat de dirigent zich ervan kan vergewissen dat je het stuk beheerst qua noten èn interpretatie.

Bij uitzondering is het mogelijk om een kort traject van 4 repetities + generale repetitie en het concert mee te zingen. De voorwaarde is dat het werk door en door gekend is en je een hoog ervaringsniveau hebt. Dit wordt getoetst tijdens een auditie.

  Aanmeldingsformulier Projectzanger
  bij  Wanneer je dit formulier verstuurt, ga je ermee akkoord dat je gegevens worden ontvangen en bewaard door de Nederlandse Händelvereniging. Wij zullen je gegevens uiteraard vertrouwelijk behandelen. Wij sturen je eens per jaar ons concertprogramma toe en enkele keren per jaar een nieuwsbrief. Wanneer je wil weten welke (eerdere) gegevens wij van je hebben of je uit wil schrijven uit ons adresbestand, stuur dan a.u.b. een email naar secretariaat@haendelvereniging.nl.