Een vereniging als de onze kan niet zonder een beetje hulp van buiten. Daartoe hebben wij de Vrienden van de Händelvereniging in het leven geroepen. U kunt Vriend worden van de Händelvereniging: u steunt ons dan financieel, en u profiteert van van allerlei specifieke voordelen.
De jaarlijkse bijdrage om Vriend van de NHV te worden is (tenminste) €50 en biedt de volgende voordelen:

 • Voorrang bij bestellen voor de beste plaatsen voor concerten in de Grote Kerk Naarden: U ontvangt van ons een speciale code om te bestellen.
 • Gratis bijwonen van de Generale Repetitie (als u het concert bezoekt)
 • 2 x per jaar de Vrienden Nieuwsbrief
 • Voorrang bij speciale evenementen

U meldt zich eenvoudig aan als Vriend door het onderstaande formulier in te vullen. Het Vriendenlidmaatschap loopt van 1 mei t/m 30 april van het daaropvolgende jaar. Wilt u nog profiteren van de voorrang bij de kaartverkoop, meld u dan vooral vóór 1 mei aan. Uw Vriendenlidmaatschap is dan vervolgens geldig voor het seizoen dat volgt na aanmelding. U kunt uw Vriendenlidmaatschap opzeggen tot 1 maart. Uw bijdrage wordt automatisch geïncasseerd rond midden maart.

NB: voor seizoen 22/23 hebben wij (vanwege de diverse coronavertagingen) de aanmeldtermijn verlengd: u kunt zich tot en met 30 mei 2022 aanmelden als Vriend om in aanmerking te komen voor het bestellen met voorrang. 

Ondervindt u problemen bij het aanmelden, of heeft u vragen? Stuur ons gerust een mail: vrienden@haendelvereniging.nl
Wij danken u hartelijk voor uw steun!

Als u wilt weten hoe u uw bijdrage van de belasting kunt aftrekken, kijk dan hier.


  Aanmeldingsformulier Vrienden
  Verleent de Nederlandse Händelvereniging, tot wederopzegging, machtiging de vriendenbijdrage te incasseren van

  U ontvangt een factuur voor de vriendenbijdrage en er worden € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

  Wanneer u dit formulier verstuurt, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden ontvangen en bewaard door de Nederlandse Händelvereniging. Wij zullen uw gegevens uiteraard vertrouwelijk behandelen. Wij sturen u eens per jaar ons concertprogramma toe en enkele keren per jaar een nieuwsbrief. Wanneer u wilt weten welke (eerdere) gegevens wij van u hebben of u uit wilt schrijven uit ons adresbestand, stuur dan a.u.b. een email naar secretariaat@haendelvereniging.nl