CONCERTEN NEDERLANDSE HÄNDELVERENIGING SEIZOEN 2020-2021

Door de huidige maatregelen ten aanzien van het coronavirus hebben wij tot onze grote spijt ingrijpende wijzigingen moeten aanbrengen in de concertprogrammering voor de rest van het jaar 2020.

Dit heeft het volgende tot gevolg:

• Het Najaarsconcert, dat gepland was voor 30 oktober 2020, is geannuleerd.
  • De drie geplande Messiah-uitvoeringen van 2020 in Lisse (8 december), Naarden (15 december) en Amsterdam (20 december) gaan niet door.

Het Voorjaarsconcert van 2021 stond gepland voor vrijdag 23 april 2021, maar jammer genoeg hebben wij ook dit concert moeten afgelasten. Op het programma stonden de werken van Rutter en Fauré, die oorspronkelijk in het voorjaar van 2020 zouden worden uitgevoerd. Het concert staat onder leiding van Paul Valk.

Voorlopig hebben wij een nieuwe datum geprikt aan het einde van het seizoen, nl op vrijdag 25 juni 2021. De inhoud van het programma zal in grote lijnen hetzelfde zijn, maar de begeleiding is gewijzigd en zal in de vertrouwde handen liggen van onze repetitor Wybe Kooijmans , tevens de organist van de Grote Kerk Naarden.

Of er publiek bij aanwezig kan zijn, en zo ja, hoeveel – is uiteraard op dit moment nog niet bekend. Zodra wij meer zekerheid hebben over dit concert en de kaartverkoop, dan melden wij dit hier en op onze Facebookpagina.