Alexander’s Feast – vrijdag 22 april 2022

Aanvang 19.30 uur (zonder pauze)
Locatie Grote Kerk Naarden

Toegang

€ 37,50 inclusief programmaboekje en toegang Afterparty
Jongerenkaart € 15,00 inclusief programmaboekje en toegang Afterparty

Start kaartverkoop:
Vrienden: 11 oktober om 10:00 uur
(Vrienden krijgen voorrang en ontvangen een code. Klik hier om Vriend te worden)
Iedereen: 20 oktober om 10:00 uur
Bestel kaarten via de website van Spant! (of telefonisch via 035-6933 254, tussen 9:00 en 12:00 uur)

Uitvoerenden:

Koor van de Nederlandse Händelvereniging
RBO Sinfonia (orkest)

Hendrickje Van Kerckhove (sopraan)
Dave ten Kate (countertenor)
Leon van Liere (tenor)
Raoul Steffani (bariton)

David Jansen/Jan Jansen (klavecimbel)
Wybe Kooijmans (orgel)
Paul Valk (chef-dirigent en muzikale leiding)

Afterparty

Na afloop (ca 21.30 uur) van het concert nodigen wij ons publiek uit het glas te heffen op ons 75-jarig Jubileum, terwijl er in de Grote Kerk gelegenheid zal zijn elkaar te ontmoeten en te spreken.

Tijdens de afterparty kun je luisteren naar drie optredens van toptalenten van de beste Nederlandse Conservatoria, die strijden om de Handel Choir Jubilee Award. De winnaar van deze speciale Award sleept daarmee een solo in de wacht voor één van de komende concerten van de Nederlandse Händelvereniging.

De  jury bestaat uit bas bariton Maarten Koningsberger, muziekproducent Sigrid van der Linden, chef-dirigent Paul Valk en een lid van het koor van de Nederlandse Händelvereniging.