CONCERTEN NEDERLANDSE HÄNDELVERENIGING SEIZOEN 2020-2021

Door de huidige maatregelen ten aanzien van het coronavirus hebben wij tot onze grote spijt ingrijpende wijzigingen moeten aanbrengen in de concertprogrammering voor de rest van het jaar 2020.

Dit heeft het volgende tot gevolg:

• Het Najaarsconcert, dat gepland was voor 30 oktober 2020, is geannuleerd.
  • De drie geplande Messiah-uitvoeringen van 2020 in Lisse (8 december), Naarden (15 december) en Amsterdam (20 december) gaan niet door.

Het Voorjaarsconcert in 2021 is gepland op vrijdag 23 april 2021. Wij zullen dan de werken van Rutter en Fauré uitvoeren, die oorspronkelijk in het voorjaar van 2020 zouden worden uitgevoerd. Het concert staat onder leiding van Paul Valk. Uiteraard is het wel of niet doorgaan van dit concert volledig afhankelijk van de dan actuele situatie met betrekking tot het coronavirus.

Zodra wij meer zekerheid hebben over dit concert en de kaartverkoop, dan melden wij dit hier en op onze Facebookpagina.