,

Vriend worden

Een vereniging als de onze kan niet zonder een beetje hulp van buiten. Daartoe hebben wij de Vrienden van de Händelvereniging in het leven geroepen. U kunt Vriend worden van de Händelvereniging: u steunt ons dan financieel, en u profiteert van van allerlei specifieke voordelen.
De jaarlijkse bijdrage om Vriend van de NHV te worden is (tenminste) €50 en biedt de volgende voordelen:

• Voorrang bij bestellen voor de beste plaatsen voor concerten in de Grote Kerk Naarden: U ontvangt van ons na aanmelding de link naar de site
  • Gratis programmaboekje bij voor- en najaarsconcert op vertoon van de Vriendenpas (deze wordt u na aanmelding toegestuurd)
  • Messiah Grote Kerk Naarden: u wordt in de pauze uitgenodigd achter de schermen voor uw pauzedrankje en een knabbel
  • Gratis bijwonen van de Generale Repetitie (als u het concert bezoekt)
  • 2 x per jaar de Vrienden Nieuwsbrief
  • Voorrang bij speciale evenementen

U meldt zich eenvoudig aan als Vriend door het onderstaande formulier in te vullen. Opzeggen kan op elk gewenst moment – u zit nergens aan vast.
Ondervindt u problemen bij het aanmelden, of heeft u vragen? Stuur ons gerust een mail: vrienden@haendelvereniging.nl
Wij danken u hartelijk voor uw steun!

Als u wilt weten hoe u uw bijdrage van de belasting kunt aftrekken, kijk dan hier.

Aanmeldingsformulier Vrienden

Verleent de Nederlandse Händelvereniging, tot wederopzegging, machtiging de vriendenbijdrage te incasseren van

U ontvangt een factuur voor de vriendenbijdrage en er worden € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.