Concert met korting

Beste Zangers en zangeressen van de Nederlandse Händelvereniging,

Graag nodig ik jullie uit om te komen luisteren naar een prachtig pianorecital van mijn partner in de Kleine Zaal van het Concertgebouw. Na goed overleg mag ik jullie dit concert met flinke korting aanbieden. Gezien de fijne tijd die we samen gehad hebben begin dit jaar met de Johannespassion leek me dit een aardige geste….. Ik wens jullie veel succes met de komende projecten en wie weet tot ziens op 8 september

Met hartelijke groet,
Bernhard Touwen

concert Julia Achkinazy 8-9-2018

Kleine Zaal Concertgebouw Amsterdam

Visionair en virtuoos pianorecital van de Russische concertpianiste Julia Achkinazy op 8 september 2018, Concertgebouw Amsterdam.
Op 8 september 2018 is het Nationale Monumentendag: een perfecte gelegenheid om deze dag af te sluiten met een bijzonder concert in de Kleine Zaal van Het Concertgebouw in Amsterdam, waar u naar klinkend Europees cultureel erfgoed kunt luisteren! Voor u zal dan spelen de Russische concertpianiste Julia Achkinazy (www.julia-achkinazy.com)
Julia speelt die avond een prachtig programma met werken van Liszt en Schumann, Rachmaninoff, Ravel en Skrjabin.

Als U gebruik wilt maken van de actiekorting dan betaald U i.p.v. € 30,- slechts € 20,- . Hierbij zijn koffie en pauzedrankje én een programmaboekje inbegrepen.
Voor kaartbestellingen volgt u de link:
of ga naar de Concertagenda van het Concertgebouw.
Vermeld bij Uw bestelling, via internet of de kassa, de speciale actiecode: JA180908

Dan krijgt U automatisch het actietarief berekend.